IMG

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Galerie > Články > Absolventský ples 2014

Absolventský ples 2014



Dlouho jsme se na tuto chvíli těšili, připravovali se a teď už je za námi očekávaný 21. únor 2014.
Čtyřicátý reprezentační ples Středního odborného učiliště v Novém Strašecí byl zahájen předtančením. Po prvním tanci nastoupili spolužáci, kteří brzy budou končit třetí ročníky a čekají je závěrečné zkoušky. Poté následovalo další předtančení a příchod nás, budoucích maturantů. Vše šlo, jak mělo. Nástup, šerpování, předání darů třídní učitelce Ing. Radce Koláčkové. Následoval přípitek, po kterém spolužáci Petr Havlíček a Patrik Zuzjak poděkovali za nás všechny učitelům, rodičům a všem, kteří nám pomáhali. Jejich proslov byl zakončen velkým potleskem a následoval zlatý déšť a společná fotka.
 Večerem provázela a celý ho moderovala žákyně naší školy Monika Trnková. V deset hodin vystřídala kapelu Kampánus rock-and-rollová skupina našeho spolužáka Rosie. Jejich vystoupení trvalo jen hodinu, přestože byl taneční parket plný.
Před půlnocí jsme se my maturanti vytratili ze sálu. Museli jsme se převléknout a připravit na naše půlnoční překvapení. Vystoupení dopadlo lépe, než jsme vůbec čekali, a sál nás odměnil obrovským potleskem.
Potom už večer klidně pokračoval. Večer, na který se hned tak nezapomíná.
                                                                                            Lukáš Hlaváček, žák 2AP