IMG

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Galerie > Články > Tradiční sportovní turnaje v učilišti

Tradiční sportovní turnaje v učilišti



Adventní nálada posledního týdne před vánočními svátky je v SOU Nové Strašecí tradičně zpříjemněna sportovními turnaji v hale BIOS.
V pondělí 15.prosince 2014 proběhl turnaj v sálové kopané. Své družstvo nominovalo všech 12 tříd oborů opravář zemědělských strojů, automechanik i nástavbového oboru provozní technika. Nejlepší byly výkony zástupců z 1AP ve složení Slezák, Kříž, Votava, Kalina, Kubala, Sammer, Mašek, Libra, Daníček a Bartůšek, kteří vybojovali 1. místo. Na druhém místě se umístila třída 2AO a třetí místo obsadila třída 3AO. Všichni hráči bojovali s plným nasazením, ti nejlepší odcházeli se sladkou výhrou.
V úterý 16. prosince 2014 byl v prostorách školy uspořádán turnaj ve stolním tenise. Do letošního ročníku se přihlásil rekordní počet 52 hráčů, kteří během dopoledne systémem postupného vyřazování odehráli 50 zápasů. První místo obsadil Petr Dundr ze třídy 3AM, druhý byl Eduard Beránek z 1AO a třetí byl Ondřej Švanda ze třídy 2AO, i přesto, že se donedávna zotavoval z vážného zranění ruky. Přes velký počet hráčů, všechny zápasy proběhly regulérně a všichni hráči soutěžili v duchu fair play.