IMG

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Galerie > Články > Konec hokejové sezony

Konec hokejové sezony



Každou středu odpoledne se několik hokejistů pravidelně po celou zimu scházelo ve sportovní hale HC Rakovník na sportovním kroužku. 1. března 2017 vyvrcholila letošní sezona přátelským utkáním SOU Nové Strašecí a SLŠ Křivoklát. Utkání dopadlo jednoznačně 7 : 0 (1:0, 3:0, 3:0).

O branky se postarali: Škrdlant 2, Dadák 2, Hamouz, Suchý, Vokurka. Vyloučení 1:2. Přesilovky 0 : 0

Vysoké vítězství SOU Nově Strašecí na rakovnickém ledě potěšilo zejména početné řady fanoušků domácích. Zápas rozhodně neprobíhal tak jednoznačně, jak výsledek naznačuje. Traktoristy nasměroval k hladkému vítězství ve 3. min dorážkou z bekhendu Hamouz. Do poloviny hrací doby bylo utkání mimořádně vyrovnané. Po té prokázal bruslařské kvality dvěma góly Škrdlant a když přidal další dvě branky šikovný křídelník Dadák, bylo rozhodnuto. Vysoké vítězství traktoristů nad lesníky v závěru pečetil ještě Suchý a Vokurka. Třemi hvězdami utkání byli vyhlášeni oba brankáři Pech a Leitner a střelec Škrdlant. Z pohledu jednoznačně dominujících traktoristů z Nového Strašecí se jednalo o sladkou tečku za dlouhou a náročnou sezónou na kolbišti HC Rakovník.

Hodnocení trenérů: Hamouz: „No tak určitě to nebyl jednoduchý zápas. Šli jsme do něj s tím, že chceme vyhrát a to se podařilo, takže spokojenost.“ Kutílek: „Rozhodlo to, že jsme přehráli soupeře na puku a vyhrávali osobní souboje. Pokud předvedeme takovou hru i v dalších utkáních, budou plné tribuny spokojených příznivců.“

Uvedená slova jsou důkazem, že si hráči tréninky i finálový zápas užili a zahráli si s chutí.