IMG

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Galerie > Články > Ocenění práce SOU Středočeským krajem

Ocenění práce SOU Středočeským krajem



Ocenění práce SOU Nové Strašecí Středočeským krajem

Střední odborné učiliště Nové Strašecí bylo vybráno jako jedna z deseti nejlepších škol kraje, které prezentovaly své zkušenosti s interaktivní výukou.
Na schůzce, kterou pořádal Odbor školství a sportu Krajského úřadu Středočeského kraje 7. prosince 2010 v Praze, zástupci jednotlivých středních škol ukázali ostatním, "jak na to", při využívání interaktivních tabulí.
SOU Nové Strašecí se nemá za co stydět, neboť interaktivní tabule používá již od roku 2005 a v současné době jsou k dispozici v 9 učebnách.
Díky projektům realizovaným v minulosti, učitelé získali nejen notebooky pro svoji práci, ale především nemalé zkušenosti při tvorbě výukových programů. Rozhodující zásluhu na tom má Ing. Jan Nechutný, zástupce ředitele pro teoretickou výuku, který zkušenosti naší školy prezentoval na této schůzce. Informoval také o projektu spolufinancovaného z ESF "Podpora zkvalitnění výuky s využitím ICT techniky". V tomto projektu učitelé vytvářejí 1200 výukových programů pro vyučování odborných předmětů. V současnosti je hotovo již více než 800 hodin a jsou ověřovány ve spolupráci s partnery projektu. Díky tomu je výuka pro žáky zajímavější, názornější a probranou látku si lépe zapamatují.