IMG

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Galerie > Články > Sportovní úspěchy v učilišti

Sportovní úspěchy v učilišti



Tradiční lehkoatletický pohár středních škol okresu Rakovník CORNY 2014 se letos konal 17. září na hřišti 3. ZŠ Rakovník. SOU Nové Strašecí reprezentovali: Roman Sattler, Marek Bradáč, Michal Tygl, Tomáš Fišer, Václav Ryšlavý, Petr Dundr, Petr Jelínek, Jaroslav Mutínský, Antonín Leitner, Jiří Kalina, František Čech a Tomáš Janoušek.
 Letošní závody se našim sportovcům vydařily. Jako první překvapil František Čech ve vrhu koulí, výkonem 12,03m získal v této disciplíně 1. místo. Dalším, který stojí za zmínku, byl výkon Jaroslava Mutínského, který získal pro naše barvy hned dvě první místa. Ve skoku vysokém výkonem 174cm a  v běhu na 400m časem 55,1s. Další vítěznou disciplínou byl pro Marka Bradáče běh na 1500m, ve které překvapil časem 4:44,4min. Antonín Leitner přispěl body za 3. místo  ve skoku dalekém, překonal 545cm. Tyto výsledky zajistily celkově 1. místo v  lehkoatletickém poháru a tudíž postup do krajského kola, které se konalo 24. září v Houštce u Staré Boleslavi. Vzhledem k vysoké konkurenci zúčastněných škol zde naši zástupci obsadili 9. místo.

Další sportovní úspěch se dostavil v Poháru Josefa Masopusta v kopané, který se konal 8. října na hřišti Tatran Rakovník. Skvělá sestava zástupců z učiliště pod vedením Mgr. Milana Hamouze vybojovala krásné 2. místo z osmi zúčastněných středních škol okresu Rakovník. Fotbalisté přivezli do školy pohár, který jim jejich úspěch připomene.
Všem sportovcům gratulujeme a děkujeme za reprezentaci školy.